Aanmelden voor de workshop ARM automation

Workshop: ARM automation

Als we je het over automation op Azure hebt, dan komen vroeg of laat het gebruik van Azure Resource Management (ARM) templates ter sprake. Of je nu resources via de Azure portal deployed, resources via de Azure Marketplace aankoopt of resources via Powershell aanmaakt. Allemaal bevatten ze één of meerdere gelinkte ARM templates.

ARM templates kunnen overweldigend zijn en dat schrikt sommige mensen af. Eigenlijk is dat helemaal niet nodig, want als je de structuur eenmaal begrijpt kan je de meest complexe ARM templates ontleden en ga je de logica van deze templates inzien. In deze workshop geven we je de handvaten om zelf met ARM templates aan de slag te gaan.

Het is erg handig om ARM templates te kunnen lezen, maar zelf ARM templates maken is nog veel leuker. We gaan tijdens de workshop aan de gang met Project BICEP en we zullen ontdekken hoe eenvoudig het is om je eigen ARM templates te maken.

We proberen met deze workshop techneuten op weg te helpen met het gebruik van ARM templates. Kennis is macht en ARM templates zijn leuker dan je dacht!

Datum: 16 april
Door: Manfred de Laat & Leon Jansen
Prijs: Gratis
Aanvang: 10:00u
Level: 300
Duur: 1,5 uur