Kant en klare automation? Automation as a Service

Op een snelle, gestandaardiseerde en veilige manier Windows Virtual Desktop, Endpoint Management en andere oplossingen uitrollen?

De ontwikkelingen in de Cloud volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Dat zorgt ervoor dat ICT-afdelingen vaak moeite hebben om de vraagstukken rondom de digitale transformatie te beantwoorden. ICT-afdelingen up-to-date houden vergt met al deze veranderingen een behoorlijke inspanning. Tijd vrijmaken of kennis opdoen om repetitieve taken weg te automatiseren is er in de praktijk vaak niet. Met onze Automation as a Service oplossingen helpen wij om ICT-processen om te zetten naar code. We hebben een aantal out-of-the-box oplossingen waarmee u direct van start kunt gaan. Uiteraard is er ook ruimte voor maatwerk oplossingen. CloudAssist heeft verschillende automation-straten die allemaal los maar ook als één geheel ingezet kunnen worden. Met één druk op de knop een complete cloud-omgeving uitrollen? Het kan!

Microsoft Azure

Deployment van alle denkbare resources die op Microsoft Azure beschikbaar zijn. Deze straat wordt bijvoorbeeld veelvuldig ingezet bij het uitrollen van een Windows Virtual Desktop basis-omgeving. Geen zorgen over virtual networks, storage accounts of network security-groups.

Azure Virtual Desktop

Deze straat is voor de complete uitrol van AVD (Azure Virtual Desktop) omgevingen. Geen zorgen over het aanmaken van Hostpools, Application Groups, Workspaces en Sessionhosts. Ook de virtuele machines worden van de benodigde instellingen voorzien en we zorgen ervoor dat de laatste versies van bijvoorbeeld FSLogix geïnstalleerd en geconfigureerd worden.

Microsoft 365 / Endpoint Management

Vanuit deze straat is het mogelijk om een flink aantal instellingen binnen Microsoft 365 te zetten. Denk hierbij de aan belangrijke instellingen als Multifactor authentication en Selfservice password reset. In deze straat komen ook alle Microsoft Endpoint (Intune) instellingen terug, Device Management configureren was nog nooit zo eenvoudig!

Security

Het is essentieel om goed over beveiliging na te denken. Op het moment dat er extra beveiliging nodig is, dan is het vanuit deze straat mogelijk om instellingen voor bijvoorbeeld Information protection, Identity Governance of Advanced Threat Protection te zetten.

Monitoring en Diagnostics

Vanuit deze straat is het mogelijk om alle diagnostische gegevens te verzamelen en ervoor te zorgen dat de juiste triggers voor alerting worden gezet.

Management

Vanuit deze straat is het mogelijk om verschillende management gerelateerde taken uit te voeren. Denk hierbij aan Image en Update Management.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat we met Automation as a Service voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Geeft u een voorkeur voor de manier van contacteren op? We spreken elkaar!